Svendstrupvej 39, 5471 Søndersø

FYNBOHUS

Svendstrupvej 39, 5471 Søndersø

Klassisk rødstensejendom som håndværkertilbud!

FAKTA


Boligareal:               121 m²

Antal plan:                        2

Grundareal:        5451 m²

Antal rum:                        6

Byggeår:                      1892

Energimærke:                 

Kontantpris:    395.000 kr.

Mellem Særslev og Søndersø er Dyrebar beliggende, og lad os være ærlige, at ejendommen har set bedre dage – det er et håndværker tilbud, til gengæld får du en skøn beliggenhed. Rammerne er gode og mulighederne ligeså.

Ejendommen er opført i 1892 og stuehuset her en flot arkitektonisk fremtoning i klassiske røde sten. Det indeholder entré, stort bryggers, badeværelse og et værelse samt køkken 2 stuer og et alrum.

Udbygningerne rummer et hav af muligheder, både som de oprindelig var tænkt til mindre dyrehold – men der kan ligeledes ændres til andre løsninger, som resten af ejendommen skal der påregnes lidt timer i forbindelse med renoveringen.


Om de omkringliggende byer kan fortælles, at:

Søndersø byder på mange faciliteter og oplevelser for både store og små. Her er bl.a. børnehaver, skole, gymnasium, flere dagligvare- og specialbutikker, sports- og fritidsaktiviteter m.v. Hvis det er naturen der trækker, kunne det være en rask gåtur ved Dallund Sø, eller for det yngre publikum Søndersø Bypark, en oase med liv i bymidten. Byparken har en bred vifte af funktioner, der både gælder legeplads for de mindste, streetbasket, fodbold, boldspil, skaterbane samt fitnessredskaber m.v. Offentlig transport til Odense og Bogense med Fynbus, og afstanden til Odense Banegård og motorvejsnettet over Fyn er ca. 15 km.


Særslev er gennem de senere år vokset, og gør det fortsat. Byen bærer præg af masser af liv i form af et aktivt lokalsamfund. I byen findes bl.a. børnehave, skole, SFO, dagligvareindkøb, idrætsplads, offentlig transport til Bogense/Søndersø/Odense, og forskellige fritidsaktiviteter m.v. Afstanden til motorvejsnettet over Fyn er ca. 20 km og Odense Centrum nås på kun 20-25 min i bil.

Kontaktoplysninger

Navn: Carsten Martin Lomborg

E-mail: info@fynbohus.dk

Telefon: (+45) 2390 6161

Fynbohus

© Copyright. All Rights Reserved.