Vestensvej 5A, 5601 Lyø

FYNBOHUS

Vestensvej 5A, 5601 Lyø

Dejligt stort hus beliggende på den skønne sydfynske ø, Lyø.

FAKTA


Boligareal:            279 m²

Antal plan:                        2

Grundareal:      1.451 m²

Antal rum:                        9

Byggeår:                      1981

Antal toiletter:                4

Energimærke:               C

Kontantpris:  1.085.000 kr.

Stor villa med plads til 18 personer
Spændende villa med naturskøn beliggenhed, og god lejeindtægt.


Centralt placeret på naturskønne Lyø finder I denne spændende villa fra 1981, hvor I med 7 værelser og sovepladser til 18 personer har masser af muligheder for udlejning til nogle af øens 70.000 årligt besøgende gæster.

Øen er et sandt eldorado for jægere, lystfiskere og andre naturelskere og byder samtidigt på gode badestrande næsten hele øen rundt. Øen har under 100 fastboere, som til gengæld holder sammen og bidrager til et aktivt lokalliv med mange foreninger, hyggelige arrangementer samt egen købmand.


Fra havnen er der seks daglige afgange til fastland. Der er ca. 1 km. fra den lille havn på Lyø til feriehuset.


Ejendommen er placeret på en 1451 kvadratmeter stor grund, hvor I får en stor og dejlig græsplæne med god plads til leg og boldspil. Hertil venter jer en stor træterrasse, der strækker sig fra øst til nord, så I altid kan finde en plads i solen. Særligt fra den nordvendte terrassedel og førstesalens overdækkede terrasse, kan I nyde en smuk udsigt over åbne marker helt ud til vandet.


Huset fremstår flot og velholdt fra yderst til inderst efter en gennemrenovering i 2015. De 279 boligkvadratmeter er fordelt på to flotte etager, og indretningen er både lys og praktisk, med en gennemtænkt rumfordeling.


Fra den nordvendte, overdækkede terrasse træder I ind i en praktisk fordelingsgang, der giver adgang til hele stueetagen. Her finder I syv gode værelser, et praktisk vaskerum, et hyggeligt køkken med morgensol og direkte udgang til terrasse samt to badeværelser og fire toiletter. 


På førstesalen træder I ind i et lyst og rummeligt multirum med køkken, brændeovn, billardbord og masser af plads til alle husets spisende beboere. Herfra har I adgang til en dejlig opholdsstue med udgang til nordvendt, overdækket træterrasse, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt ud til kysten.

Kontaktoplysninger

Navn: Carsten Martin Lomborg

E-mail: info@fynbohus.dk

Telefon: (+45) 2390 6161

Fynbohus

© Copyright. All Rights Reserved.